Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Betaling

 Du kan betale med Visa, Master Card og American Express kort samt MobilePay eller kontant ved afhentning.

 

Prisændring

 Flora Home forbeholder sig retten til enhver tid at ændre priserne.

 

Levering og forsendelse

 Varerne bliver sendt inden for 3 arbejdsdage efter vi har modtaget pengene; enten via Mobile Pay eller når beløbet er på vores bankkonto. Alle varer bliver sendt med PostNord.

 

 Priser for forsendelse til adresser i Danmark er:

  • DKK 60 for forsendelse som hentselv pakke ved posthuset eller pakkeboks (angiv venligst dit foretrukne posthus/pakkeboks i beskeden).
  • DKK 75 for forsendelse som hjemmelevering pakke.
  • Gratis forsendelse som hjemmelevering pakke til alle bestillinger fra DKK 1000 (gælder ikke i udsalgssæsonen).

 

Reklamation

 Vi yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved modtagelsen af varen, skal meddeles til Flora Home inden for rimelig tid.

 

Fortrydelsesret

 Kontakt Flora Home, før du returnerer en vare.

 

 Der er 30 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Efter en eventuel fortrydelse har køberen videre 14 dage til at returnere varerne til Flora Home . Hvis man vælger at fortryde et køb, skal man blot returnere varerne i samme stand, som man modtog dem. Varerne skal returneres i den tilstand som man kan købe dem i en fysisk butik, dvs. varerne skal ikke have været i mikrobølgeovnen eller opvaskemaskinen, eller været udsat for varme og rengøringsmidler osv.

 

 En eventuel værdiforringelse af returnerede varer vil blive fratrukket det beløb, man som kunde får tilbage efter returnering. Når returnerede varer er modtaget og godkendt, refunderes det estimerede beløb til kundens konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering afholdes af køberen.

 

Gaver

 Hvis varen blev angivet som en gave, kan den kun byttes til et gavekort, ikke til penge. 

 

Persondata

 Vi giver ikke kundens personlige informationer videre til 3. part.

 

 Flora Home bruger Stripe som kortbetalingsløsning. Stripe er et hurtigt voksende internet betaling leverandør fra Irland. De er kendt for deres fokus på levering af betalingsteknik, beskyttelse mod svindel, og nødvendige banks infrastruktur for drift af internet betalingssystem. Alle kundes kortdata bliver sendt direkte til Stripe, hvilken forhøjer datasikkerheden i tilfældet af serveren bliver hacket.

 

 Vi bruger Stripe til kortbetaling, analyse og andre betalings relaterede ydelser. Stripe sampler identificeret information om udstyr, der bruger dens betalingsservice. Stripe bruger disse information til at udføre og forbedre vores betalingsservice, inklusiv snyd og bedrageri. Du kan læse mere om Stripe og dens privat politik på https://stripe.com/privacy.

 

Returvaren bedes sent til:

 

Flora Home

Dyssegårdsvej 90

2870 Dyssegård

E-mail: service(at)florahome.dk

Der er kun 2 e-mail adresser fra Flora Home: service(at)florahome.dk og lj(at)florahome.dk. 

Tlf.nr.: +45 51 29 24 49

www.florahome.dk